Marion van Essen
Marion van Essen

Marion heeft met haar ruime ervaring als personal trainer in 2014 haar droom kunnen verwezenlijken door haar eigen personal trainingsstudio te openen. In de studio heeft ze alle ruimte om haar passie te kunnen volgen: mensen (laten) bewegen om een betere versie van zichzelf te worden. Marion begrijpt hoe moeilijk het kan zijn om van start te gaan met trainen, voldoende bewegen en gezonder te eten. Ze vindt het belangrijk om over te brengen dat je door personal training doelen kunt bereiken en trainen oprecht leuk kunt gaan vinden. Marion gaat alleen voor échte resultaten met mensen die zich daar samen met haar volledig voor willen inzetten. “Het is ontzettend waardevol om te zien dat mensen zich gelukkiger voelen wanneer ze sterker worden, alles minder energie kost en ze een lichaam hebben dat pijnvrij kan bewegen. Wat mij betreft is dit het ultieme doel”. Per maart 2022 kan je Marion en haar team ook vinden aan de Porseleinhaven in Loosdrecht.

Naast dat Marion zelf personal training geeft in de ReQuest studio werkt zij samen met een team deskundige personal trainers. Marion; ”Ik heb echt een tijd gezocht naar trainers die een aanwist zijn voor onze studio. Zo heeft elke trainer bij ons een eigen specialiteit”.
ReQuest werkt uitsluitend samen met gemotiveerde en gepassioneerde trainers en fysiotherapeuten. Wij verwachten volop inzet, heel veel plezier en pure passie bij ons op de vloer. Om zo breed mogelijk geschoold te zijn, geloven wij allemaal in ‘learn for life’. Daarom zoeken wij iedere maand een nieuwe uitdaging voor onszelf op. Dat kan een boek zijn, een cursus of een training door een van de collega’s. Zo halen we het meeste uit elkaar en uit onszelf.

Bas Verresen
Dit is Bas. Al in zijn jeugd was Bas een fanatiek sporter en bracht hij veel uren op het hockeyveld door. De ervaring die hij in zijn tijd als tophockeyer heeft opgedaan, zorgde er ook voor dat zijn interesses in sportblessures gewekt werd. Dat maakt hem een betrokken sportmasseur en personal trainer. Met Bas is het nooit saai en hij is altijd in voor een grapje. Als je zin hebt in een fanatieke training op maat ben je bij Bas aan het juiste adres
Arno
Yairo Jacobs
Yairo is naast oefentherapeut ook personal trainer. Hij is begonnen als stagiair binnen ReQuest en is uitgegroeid tot een onmisbare kracht. Yairo is geduldig, precies en altijd bereid om met je mee te denken. Vanuit zijn vakgebied richt hij zich op het hebben van een goede houding en het verminderen van klachten. Daarnaast vindt hij het natuurlijk ook belangrijk dat een training uitdagend en leuk is. Zijn passie voor sport en fitness zie je dan ook terug in zijn training!

Estelle Jaunin

‘Een gezonde geest in een gezond lichaam’. Vanuit deze filosofie is Estelle zelf gaan sporten. Na de geboorte van haar eerste kindje wilde zij zo snel mogelijk weer fit en actief worden. Om dit te bereiken is zij zich verder gaan verdiepen en gaan ontwikkelen in krachttraining. Dit heeft haar niet alleen geholpen om weer een fit lichaam te krijgen, maar ook om mentaal weer sterk in haar schoenen te staan.

Tijdens de opleiding Toegepaste Psychologie heeft zij zich vooral gericht op coaching. Om dit aspect te kunnen combineren met krachttraining is voor haar dan ook een super leuke uitdaging.

Haar doel is dan ook om mensen met aandacht en betrokkenheid te coachen te motiveren en te trainen. Op deze manier hoopt zij haar enthousiasme te kunnen overbrengen en te zorgen voor een uitdagende maar vooral ook leuke training!

Leon Schlebaum
Dit is Leon, naast zijn werk als fysiotherapeut geeft ook met veel plezier personal training bij ReQuest. Leon is gemotiveerd, sociaal en gedreven om het beste in jou naar boven te halen. Met zijn kritische blik en positieve houding weet je zeker dat je bij hem in goede handen bent.
Jesse Uiterwijk
Dit is Jesse, hij heeft op het MBO de sportopleiding tot instructeur, sportmasseur en personal trainer  gevolgd. Op dit moment volgt hij de studie oefentherapie op het HBO. Naast zijn studie en werk als trainer is hij fanatiek krachtsporter en free runner. Hij draait al jaren mee bij ReQuest, eerst als stagiair en nu als volwaardig kracht. Jesse is vrolijk, enthousiast en weet het beste in jou naar boven te halen. Hij is altijd in voor een praatje en houdt ervan om bezig en actief te zijn.

It’s not who you are that holds you back.
It’s who you think you are not.