Marion van Essen
Marion van Essen

Marion heeft met haar ruime ervaring als personal trainer in 2014 haar droom kunnen verwezenlijken door haar eigen personal trainingsstudio te openen. In de studio heeft ze alle ruimte om haar passie te kunnen volgen: mensen (laten) bewegen om een betere versie van zichzelf te worden. Marion begrijpt hoe moeilijk het kan zijn om van start te gaan met trainen, voldoende bewegen en gezonder te eten. Ze vindt het belangrijk om over te brengen dat je door personal training doelen kunt bereiken en trainen oprecht leuk kunt gaan vinden. Marion gaat alleen voor échte resultaten met mensen die zich daar samen met haar volledig voor willen inzetten. “Het is ontzettend waardevol om te zien dat mensen zich gelukkiger voelen wanneer ze sterker worden, alles minder energie kost en ze een lichaam hebben dat pijnvrij kan bewegen. Wat mij betreft is dit het ultieme doel”. Per maart 2022 kan je Marion en haar team ook vinden aan de Porseleinhaven in Loosdrecht.

Naast dat Marion zelf personal training geeft in de ReQuest studio werkt zij samen met een team deskundige personal trainers. Marion; ”Ik heb echt een tijd gezocht naar trainers die een aanwist zijn voor onze studio. Zo heeft elke trainer bij ons een eigen specialiteit”.
ReQuest werkt uitsluitend samen met gemotiveerde en gepassioneerde trainers en fysiotherapeuten. Wij verwachten volop inzet, heel veel plezier en pure passie bij ons op de vloer. Om zo breed mogelijk geschoold te zijn, geloven wij allemaal in ‘learn for life’. Daarom zoeken wij iedere maand een nieuwe uitdaging voor onszelf op. Dat kan een boek zijn, een cursus of een training door een van de collega’s. Zo halen we het meeste uit elkaar en uit onszelf.

Bas Verresen
Dit is Bas. Al in zijn jeugd was Bas een fanatiek sporter en bracht hij veel uren op het hockeyveld door. De ervaring die hij in zijn tijd als tophockeyer heeft opgedaan, zorgde er ook voor dat zijn interesses in sportblessures gewekt werd. Dat maakt hem een betrokken sportmasseur en personal trainer. Met Bas is het nooit saai en hij is altijd in voor een grapje. Als je zin hebt in een fanatieke training op maat ben je bij Bas aan het juiste adres
Yairo Jacobs
Yairo is naast oefentherapeut ook personal trainer. Hij is begonnen als stagiair binnen ReQuest en is uitgegroeid tot een onmisbare kracht. Yairo is geduldig, precies en altijd bereid om met je mee te denken. Vanuit zijn vakgebied richt hij zich op het hebben van een goede houding en het verminderen van klachten. Daarnaast vindt hij het natuurlijk ook belangrijk dat een training uitdagend en leuk is. Zijn passie voor sport en fitness zie je dan ook terug in zijn training!
Leon Schlebaum
Ondertussen is Leon alweer 3 jaar personal trainer bij ReQuest. Nadat hij zijn studie fysiotherapie had afgerond, heeft hij zich meteen bij het team toegevoegd. Leon houdt van pittige trainingen, maar kan een training moeiteloos aanpassen mochten er klachten zijn. Leon is flexibel, sociaal en gemotiveerd. Met zijn kritische blik en positieve houding weet je zeker dat je bij hem in goede handen bent.
Jesse Uiterwijk
Dit is Jesse, hij heeft op het MBO de sportopleiding tot instructeur, sportmasseur en personal trainer gevolgd. Op dit moment volgt hij de studie fysiotherapie op het HBO. Naast zijn studie en werk als trainer is hij zelf ook fanatiek krachtsporter! Hij draait al jaren mee bij ReQuest, eerst als stagiair en nu al een aantal jaar als volwaardig kracht. Jesse is vrolijk, enthousiast en weet het beste in jou naar boven te halen. Hij is altijd in voor een praatje en houdt ervan om bezig en actief te zijn.
Jöelle Sturkenboom
Op het moment volgt Joëlle de studie huidtherapie waarbij ze de minor sportmedisch trainer heeft gedaan. Hiervoor heeft ze haar stage gelopen bij ReQuest. Na haar stage is Joëlle bij het team van ReQuest gebleven en is ze hier alweer 2 jaar personal trainer. Je kunt bij haar dus niet alleen terecht voor leuke en gezellige trainingen, maar ook voor professioneel huidadvies.
Mitchell Brok
De passie voor krachttraining is al vroeg bij Mitchell begonnen. Ruim 12 jaar geleden begon hij zijn trainingen bij Marion in de sportschool waar zij toen werkzaam was. Die passie werd professie en de afgelopen 8 jaar heeft Mitchell met veel plezier veel uiteenlopende trainingen gegeven. Zowel voor startende sporters maar ook ervaren krachttrainers en groepstrainingen. In 2022 heeft hij de sportschool verlaten om een ander vak te gaan leren. Maar na een paar trainingen met Marion meelopen begon het onmiddellijk weer te kriebelen en sinds dien is Mitchell vaste versterking in het team van ReQuest.

It’s not who you are that holds you back.
It’s who you think you are not.