Corona Protocol

Corona Protocol

Het kabinet heeft op 14 december besloten om te maatregelen stevig aan te scherpen. Dit betekend voor ons dat de personal trainingen binnen in onze studio niet toegestaan zijn. Wel gaan de (personal trainingen) onder leiding van onze fysiotherapeut en oefentherapeut door voor cliënten met een medische indicatie. Heb je een medische indicatie en zoek je daarvoor de juiste begeleiding neem dan contact met ons op.

Om onze overige cliënten toch zo goed mogelijk te kunnen faciliteren in een tijd waarin gezondheid en bewegen juist zo belangrijk is, bieden wij het volgende aan;

  • Wij geven bij ReQuest training buiten onder onze tent. Hierin is goed ventileren mogelijk en blijven we toch droog. Vanuit de gemeente en de veiligheidsregio is sporten onder een tent toegestaan
  • Wij geven videotraining. Eventueel is het mogelijk om hiervoor bijvoorbeeld een matje of gewichten van ons te lenen. Op deze manier heb je een persoonlijke training met je eigen trainer maar veilig en warm in je eigen huis.
  • Wij geven ook training op locatie. Bijvoorbeeld in je eigen tuin. Wij komen dan met een aantal trainingsmaterialen bij je langs. Let op dat wij dan wel onder ontvangen bezoek vallen.

Uiteraard geld voor alle trainingsmogelijkheden dat wij dit op veilige afstand doen. Daarnaast maken wij gebruik van een gezondheidscheck voor al onze sporters.

Blijf thuis bij klachten of plan een videotraining in (ReQuest berekent de (te laat) afgezegde sessies bij klachten niet door. Voor alle andere redenen geldt natuurlijk minimaal 24u van te voren afzeggen)
Neem de gezondheidscheck door voor aankomst.
Houd 1,5 meter afstand.
Neem je eigen bidon en handdoek mee.
Check bij aankomst met je trainer of jouw sportplek al beschikbaar is, zo niet dan geeft je trainer aan waar je veilig kunt wachten.

Veilig bewegen staat bij ons centraal. Bij ons zal je dan ook geen volle sportruimte zien, maar sport je één-op-één met je eigen trainer in je eigen ruimte. Door de persoonlijke en professionele begeleiding kunnen wij je altijd een optimale en veilige training aanbieden volgens de richtlijnen van het RIVM.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

The greatest wealth is health