Reviews

    5 star review  Super begeleiding. Humor, gezelligheid en wat een passie hebben ze voor het werk. Genoeg diversiteit met alle apparaten voor een heerlijke workout!

    thumb Robin Van Tricht
    10/13/2017

    5 star review  Ik was nooit een sportief type maar train nu al een poos met veel plezier en naar volle tevredenheid bij Request. Ik zou Request bij iedereen aanbevelen.

    thumb Evelien Kraayvanger
    10/13/2017

    5 star review  Fijne begeleiding, professioneel en aandachtig. Marion weet precies waar zij het over heeft, luisterd en motiveert! Hygiënische work-out ruimte, perfecte toestellen en attributen. Aanrader!

    thumb Laura van Kooij
    10/13/2017

    5 star review  Super fijn om daar begeleid te worden. Al meer dan 10 jaar een blessure waardoor ik veel oefeningen niet kon doen. Nu gaat het steeds beter en ik kan zelfs opdrukken! Zeker de moeite waard om hier te gaan trainen.�

    thumb Wendy Bezemer
    2/20/2017

    5 star review  Je haalt het beste uit jezelf bij jullie en je komt erachter dat je veel meer kunt dan je denkt... dat werkt heel stimulerend!!!

    thumb Machtelt van Term
    11/24/2016

    5 star review  Beste investering van dit jaar! Gewoon doen!

    thumb Estelle Jaunin
    11/03/2016

    5 star review  Simply the best!

    thumb Bas Jongkind
    10/16/2015

    5 star review  Super leuke personal training! De trainers zijn allemaal stuk voor stuk toppers en motiveren en helpen je als het even niet lukt. Met de voedinsadviesen kan ik ook echt wat en het effect is fantastisch! Ik heb mijn doelen allemaal behaald! Meer dan 10 kilo afgevallen en 10% van mijn vet is weg!

    thumb Sanne Ravensbergen
    10/02/2015

    5 star review  Martin en Marion hebben mij fantastisch geholpen bij mijn revalidatie. Door een ontsteking in mijn hersenstam was mijn evenwicht, kracht en motoriek zo goed als weg. Inmiddels 3 maanden later ben ik fitter dan ooit en mijn evenwicht en motoriek gaan met grote sprongen vooruit! The best place 2 be

    thumb Ismay Boshuizen
    3/31/2015

    5 star review  Zeer goed ontvangst! Tot snel 😉

    thumb Karen Tovmasjan
    3/18/2015

    5 star review  Topper!!

    thumb Elze Broer
    10/24/2014

    5 star review  Marion weet het onderste boven te halen.

    thumb Richard En Coby Smit
    7/26/2014

    5 star review  Marion is een personal trainer,maar ook een personal motivator...mijn rugklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon ...ze is een toppertje ,die weet wat ze doet!..Ik voel me in twee weken al veel fitter en blijer.....DOEN!!

    thumb Maarten Zoet
    7/03/2014

    5 star review  Toppers! Marion zorgt er niet alleen dat ik er straks van buiten strakker uitzie maar dat ik me ook van binnen mooier voel!

    thumb Marjolijn Ross
    7/01/2014

    5 star review  Naarhoren en zien zegt al genoeg

    thumb Bulent Kanber
    5/01/2014